Familier - samtaler og rådgivning

Familien er det fællesskab, vi er født ind i eller vokset op sammen med. Det er de mennesker, vi vælger at bo sammen med eller på anden vis dele vores liv med. Det er de børn, vi får eller vælger at tage os af. Meget få mennesker vælger at være alene. Familien er det fællesskab, der har størst betydning for, hvordan vi trives og forstår os selv. 


Samtaleforløb for familier

Nogen gange kan det gå helt i hårknude for os i familien. Som en 'kluddermor', der ikke vil vikles rigtigt ud igen. Måske har vi svært ved at forstå hvad hinanden siger – eller vi oplever, at vi slet ikke kan nå hinanden. Som forældre kan vi føle os usikre på, hvordan vi bedst hjælper vores børn, og vi kan føle os magtesløse overfor de udfordringer, de står i.
Vi kan også opleve, at vi klarer det okay som familie. Alligevel er der særlige huller, vi falder i, og som vi gerne vil finde andre måder at komme udenom eller kravle op fra igen.

Jeg tilbyder samtaleforløb for jeres familie med fokus på de ting, I ønsker at arbejde med. Det kan være samtaler med jeres barn, hvor I forældre deltager efter behov. Det kan være samtaler for jer som forældre, eller det kan være samtaler med hele familien. Ring eller skriv til mig, så aftaler vi i fællesskab hvordan jeres samtaleforløb kan udformes.


Rådgivning til forældre i udfordrede situationer

I mit arbejde med jer som familie og forældre lægger jeg vægt på at møde jer i jeres aktuelle situation. Sammen finder vi nye handlemuligheder, som fungerer for jer.

Hvis I står med svære udfordringer her og nu, fylder de måske det hele og er svære at se ud over. Måske er de også lige ved at tage magten fra jer. Da kan det være en hjælp med et sæt ekstra ører, der holder hjertet varmt og hovedet koldt!
Jeg kan hjælpe jer med at få overblik over jeres situation og de myndigheds-processer og sagsgange, som kan være en del af det. Jeg tilbyder også at deltage som jeres private bisidder og vejleder i møder med institutioner eller offentlige myndigheder.

I dette arbejde drager jeg nytte af de mange erfaringer, jeg har gjort som dagtilbudsleder i samarbejdet med familier, fagpersoner og offentlige myndigheder. Og jeg trækker på mine personlige erfaringer som forælder gennem mere end 30 år; erfaringer der bl.a. indeholder et grundigt kendskab til PPR, specialtilbud, sociale tilbud og bevillingssystemer. 

Rådgivning til forældre

Hjemmeside design: DuexDesign