Væksthuse


Væksthuse er der, hvor nye spæde planter plejes og pusles om. I væksthusets beskyttede atmosfære kan alt det, der føles vigtigt, få lov at gro og udvikle sig i fred.
For mig er væksthuse essentielle for mit arbejde. Nogle passer jeg selv, andre passer jeg i fællesskab med andre. Her er nogle af mine aktuelle væksthuse:

Narrativt Forum E45

arbejder for at fremme narrativ praksis i Østjylland gennem faglige arrangementer og aktiviteter. Siden foråret 2016 har jeg været en del af bestyrelsen, som også fungerer som et fagligt netværk, hvor vi udveksler inspiration, erfaringer og udfordringer. 
I foråret 2018 har E45 bl.a. været arrangør af kursus og workshop med den belgiske terapeut og underviser Sabine Vermeire, som arbejder med børn og familier ramt af traumer. 

Supervisionsgruppe

Siden 2015 har jeg været en del af en supervisionsgruppe, hvor vi udveksler og træner forskellige narrativt inspirerede supervisions- og samtalemetoder. Arbejdet i gruppen er en unik mulighed for at afprøve nye tilgange og lade sig inspirere af hinandens faglige temaer.

Chain

er et lille solistisk væksthus, hvor jeg pusler med udvikling af et narrativt inspireret rådgivningsforum for unge. Ideen henter inspiration fra kædebrevs-traditionen og retter sig mod at skabe fællesskaber mellem unge, der bliver hinandens støtter og vidner. Projektet indeholder en digital platform og en aktivitets-platform. Et større projekt, som kræver god tid i væksthuset :)

Hvorfor blive inde, når alt håb er ude?

På en konference stødte jeg på dette citat, som inspirerer mig meget.
Personligt elsker jeg at vandre; bare at sætte den ene fod foran den anden og lade alting være for en stund. Som terapeutisk og rekreativt rum har vandring - og naturoplevelser i det hele taget - et vældigt potentiale.
Dette væksthus passer jeg både alene og sammen med andre; måske kommer der mere målrettede initiativer ud af det en dag.

Væksthuse

At stå som et drivhus i Islands nat;
et lysende, knagende telt af glas
fuldt af bristende frugter


Fragment fra 'Hjemfalden'  af Søren Ulrik Thomsen 

Hjemmeside design: DuexDesign