trådene

trådene er historien om, hvordan overgreb og svigt bliver trukket ordløst videre fra den ene generation til den anden. Det er historien om, hvordan skyld og skam øver indflydelse på de tre fortællere, mor, far og datter. Sporene af afmagt og fravær slæbes med. Det er en historie, der råber i revner og sprækker i de tavse rum.

En tråd kommer østfra, en kommer vestfra, i midten samles de – 1944, 1974, 1981, 2014, 2021. Langsomt vikles fortællingerne ud, bliver synlige, bliver anerkendt. Langsomt begynder rummene at tale. Det er, som det er, og det undskylder ingen.

Som fortællerne i trådene bevæger vi os rundt i et fletværk af erfaringer. Der er tråde, der holder os sammen, og tråde, der skaber afstand imellem os. Nogle kan vi få til at holde op med at klistre til slægten, når vi sætter ord på dem. De slipper og bliver til en afsluttet historie, der kan stilles på reolen. 

Læs mere her....

"Det sker. Men vi folder følehornene ud igen og fletter trådene sammen. Der er altid en sprække, hvor farverne slipper igennem."
Citat fra bogen

Titel:

trådene

Pris:

139 kr.
120 kr. ved køb her på siden

Forfatter:

Tina Lauritsen

Sideantal:

80 sider

Type:

Hæftet

Forlag:

Tina Lauritsen Forlag

Udgivelsesdato:

19-01-23

Udgave:

1. udgave, 1. oplag

ISBN: 978-87-971081-5-4

KØB BOGEN HER

Kr. 120,- inkl. moms

Normalpris kr. 139,- . Køb her og hent den i din nærmeste DAO pakkeshop. Der tillægges fragt på kr. 40,-.
(Skriv til mail@tinalauritsen.dk, hvis du vil købe flere bøger samtidigt, så du kun betaler fragt én gang.)

Udtalelser om bogen

LEKTØRUDTALELSE

Kommer snart.
Hjemmeside design: DuexDesign