trådene

trådene er historien om, hvordan overgreb og svigt bliver trukket ordløst videre fra den ene generation til den anden. Det er historien om, hvordan skyld og skam øver indflydelse på de tre fortællere, mor, far og datter. Sporene af afmagt og fravær slæbes med. Det er en historie, der råber i revner og sprækker i de tavse rum.

En tråd kommer østfra, en kommer vestfra, i midten samles de – 1944, 1974, 1981, 2014, 2021. Langsomt vikles fortællingerne ud, bliver synlige, bliver anerkendt. Langsomt begynder rummene at tale. Det er, som det er, og det undskylder ingen.

Som fortællerne i trådene bevæger vi os rundt i et fletværk af erfaringer. Der er tråde, der holder os sammen, og tråde, der skaber afstand imellem os. Nogle kan vi få til at holde op med at klistre til slægten, når vi sætter ord på dem. De slipper og bliver til en afsluttet historie, der kan stilles på reolen. 

Læs mere her....

"Det sker. Men vi folder følehornene ud igen og fletter trådene sammen. Der er altid en sprække, hvor farverne slipper igennem."
Citat fra bogen

Titel:

trådene

Pris:

139 kr.
120 kr. ved køb her på siden

Forfatter:

Tina Lauritsen

Sideantal:

80 sider

Type:

Hæftet

Forlag:

Tina Lauritsen Forlag

Udgivelsesdato:

19-01-23

Udgave:

1. udgave, 1. oplag

ISBN: 978-87-971081-5-4

KØB BOGEN HER

Kr. 120,- inkl. moms

Normalpris kr. 139,- . Køb her og hent den i din nærmeste DAO pakkeshop. Der tillægges fragt på kr. 40,-.
(Skriv til mail@tinalauritsen.dk, hvis du vil købe flere bøger samtidigt, så du kun betaler fragt én gang.)

Udtalelser om bogen

"Voldsomt, råt og ærligt."
Udtalelse fra læser
"Jeg har siddet længe med trådene i hånden. Er standset op flere gange for at fastholde en særlig detalje i ordene. For eksempel da fortælleren står foran masseovnen og kigger: "[…] bærrene, som ikke var der og alligevel var der […] aftegningen var helt intakt og stod der i rummet, nærmest insisterende […]"
Tak for at skabe rum for livets små øjeblikke og generøst skabe sprog til detaljerne. Det er lykkedes til fulde."
Udtalelse fra læser
"Jeg blev først ked af at læse trådene og lagde den væk. Læste videre, blev rigtig vred og klappede den i med et smæk, men greb den igen lidt senere. En vigtig bog! Tråde og tanker, jeg kan bruge til noget."
Udtalelse fra læser
"lækker læsning"
Udtalelse fra læser
Hjemmeside design: DuexDesign